O VÍKENDU STARTUJE SAZKA ČESKÝ POHÁR
News photo
Avatar of Writer

Andrea Vesecká,

29. dubna 2024

ZÁVODY

O tomto víkendu startuje seriál SAZKA Český pohár. První dva závody se pojedou v Brně - Novém Lískovci.

Nejvyšší level bikrosového seriálu má v letošním roce celkem 10 závodů na 5 různých tratích. Do celkového hodnocení se počítá 8 nejlépe bodovaných závodů každého jezdce. 

Zároveň jsou tyto závody jako kvalifikační na Mistrovství České republiky, které se bude konat v prvním červencovém víkendu v Praze - Bohnicích. Pro účast na Mistrovství republiky se musíte zúčastnit alespoň dvou závodů Českého poháru, které se konají právě do startu   MČR (tzn. do konce června).

Informace o závodech v Brně najdete v přiložených propozicích zde: Propozice 1. a 2. závod Sazka ČP BMX 2024

 

Pořadatelé, BMX TEAM BRNO, Vás tímto zvou do jejich bikrosového areálu v Brně - Novém Lískovci, kde již tento víkend odstartujeme 1. a 2. kolo celého seriálu.

Parkování karavanů, obytných vozů a stanů je možné na dráze nejdříve v pátek od 14:00 hod. Pořadatelé Vás žádají o úsporné parkování, ať se pokud možno na dráhu vlezeme všichni. V případě naplnění areálu, máme pro obytné vozy a karavany připravené nedaleké parkoviště, které je za poplatek včetně služeb (viz. přiložená mapka s pokyny k vyřízení parkování). Děkujeme za pochopení, těší se na Vás pořadatelé BMX TEAM BRNO.

Osobní vozy mají vyhrazené parkování před vjezdem do areálu a dále v okolních ulicích sídliště (viz. příložená mapka).

Děkujeme za pochopení a těší se na Vás pořadatelé BMX TEAM BRNO.

Mapky ke stažení:

Pokyny pro parkování osobních vozů

Náhradní parkování karavanů a obytných vozů